Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 25th January 2021


Flipkart Daily trivia Quiz, Flipkart daily Trivia Quiz Answers Today Hello OffersKing Audions here are All Correct 5 Answers Of This Quiz Contest.


Flipkart Daily Trivia Quiz is Live Now. You can Play the Flipkart Daily Trivia Quiz and Win Vouchers, Gems & More. You are looking fast and Correct Flipkart Quiz Answers here all are 5 Right answers of this Quiz.

How to Play Flipkart Daily Trivia Quiz Contest ?

●Flipkart Quiz Contest Available On Flipkart App - So First You have to Download The App From Google Play Store.
  1. Now Just open The Flipkart App & Login into Your Account.
  2. Open Games Section in the app & Find Daily Trivia Contest.
  3. There will be a total of 5 questions.
  4. Answer all Daily Trivia Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Daily Trivia Quiz Contest Answers

We update the quiz answer at 12:02 AM (Note- if you do not get the answer then please Refresh or Reload this page)


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 25th January 2021

Q1: What Do Kirana, Agra, Patiala, Gwalior Signify In The World Of Classical Music?

Answer 1: Gharana

Q2: In Which Of These TV Shows Do You See Hugh Laurie Play The Role Of A Doctor?

Answer 2: House

Q3: Who Was The Lead Actor In Sanjay Leela Bhansali’s Debut Film As A Director?

Answer 3: Salman Khan

Q4: Which Indian Musician Won A Grammy Award For The Album ‘Winds Of Samsara’?

Answer 4: Ricky Kej

Q5: Which Actor Was Nicknamed “Jubilee Kumar” As He Gave Many Silver Jubilee Hits?

Answer 5: Rajendra Kumar


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 22th January 2021

Q1: Which Bollywood Actress Starred In The Tamil Film VIP 2 With Dhanush?

Answer 1: Kajol

Q2: Who Among These Was A Part Of Shah Rukh Khan’s Debut Film?

Answer 2: Rishi Kapoor

Q3: Who Among These Has NOT Received The Filmfare Award For Lifetime Achievement?

Answer 3: Satyajit Ray

Q4: In Which Of These TV Shows Has A Bollywood Actor Featured?

Answer 4: 24

Q5: Which Musician Became Deaf By 40 And Then Stopped Performing In Public?

Answer 5: Beethoven


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 21th January 2021

Q1: On Which Day Of The Week Was Mangalyaan Launched?

Answer 1: Tuesday

Q2: Tellicherry Black And Malabar Black Are Variants Of Which Condiment?

Answer 2: Pepper

Q3: The Officers Of Which Of These Organisations Were Once Called Kaoboys?

Answer 3: RAW

Q4: Which E-Commerce Company Has Launched An Internet Browser Called ‘Internet’?

Answer 4: Amazon

Q5: Where Was India’s First Garbage Festival ‘Kachra Mahotsav’ Held In January 2018?

Answer 5: Raipur


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 20th January 2021

Q1: Who Holds The Record Of The Highest Individual Score In An ODI World Cup Match?

Answer 1: Martin Guptill

Q2: Which Of These Politicians Has Served As The President Of The BCCI?

Answer 2: Sharad Pawar

Q3: Which Of These Cricketers Is The Official Rhino Ambassador For WWF-India?

Answer 3: Rohit Sharma 

Q4: The 1st Indian Female Gymnast To Win A Commonwealth Games Medal, Dipa Karmakar Belongs To

Answer 4: Tripura

Q5: Which Of These Sportspersons Is Currently A Member Of The Rajya Sabha?

Answer 5: Mary Kom


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 19th January 2021

Q1: What Are Pikachu, Bulbasaur And Squirtle Examples Of?

Answer 1: Pokemon

Q2: Which Of These Superhero Movies Was Bollywood’s First 3D Film?

Answer 2: Shiv Ka Insaaf

Q3: Who Hosted The ETV Marathi TV Show ‘Kon Hoeel Marathi Crorepati’?

Answer 3: Sachin Khedekar

Q4: What Is The Stage Name Of Marshall Bruce Mathers III?

Answer 4: Eminem

Q5: Who Is The First Indian To Present An Oscar Award?

Answer 5:  Persis Khambatta


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 18th January 2021

Q1: The Current Elected Head Of Roman Catholic Church Is Pope_

Answer 1: Francis

Q2: The Onge, Sentinelese And Jarawa Are Tribes From Which Place In India? 

Answer 2: Andaman And Nicobar 

Q3: Which Disease, Widely Found In India; Is Also Called Hansen’s Disease?

Answer 3: Leprosy

Q4: Launched In 1992, IBM Simon Is Popularly Called As The World’s First 

Answer 4: Smartphone

Q5: What Feature Of Apple IPhone X Was Advertised Using RD Burman’s Music? 

Answer 5: Face Unlock


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 17th January 2021

Q1: Who Recently Became The First Indian Male Cricketer To Play 100 T20I Matches?

Answer 1: Rohit Sharma

Q2: After Shakib Al Hasan’s Ban, Who Was Appointed Captain Of Bangladesh’s Test Team?

Answer 2:  Mominul Hkque

Q3: Part Of The Wadia Business Family, Ness Wadia Is The Co-Owner Of Which IPL Team?

Answer 3: Kings XI Punjab

Q4: At The Close Of Play Is An Australian Cricketer’s Autobiography Published In 2013.

Answer 4: Ponting

Q5: Who Among These Is A Left Handed Batsman From West Indies?

Answer 5: Chris Gayle


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 16th January 2021

Q1: Which 90s TV Show Starring Shekhar Suman Was Produced By Jaya Bachchan?

Answer 1: Dekh Bhai Dekh

Q2: Which Of These Movies Was Directed By Sanjay Leela Bhansali?

Answer 2: Black

Q3: Which Sri Devi And Anil Kapoor Starring Film Was Directed By Yash Chopra?

Answer 3: Lamhe

Q4: Which Doordarshan Series By Kamal Saigal Dealt With The Aftermath Of India’s Partition?

Answer 4: Buniyaad

Q5: Which Actor Has Not Played A Character In Any Of The Harry Potter Films?

Answer 5: Bryan Cranston


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 14th January 2021

Q1: Which Fashion Designer Is The Daughter Of A Legendary West Indian Cricketer?

Answer 1: Masaba Gupta

Q2: Which Australian Cricketer Is Banned From Leadership Positions Permanently?

Answer 2: David Warner

Q3: Which Australian Cricketer Is Banned From Leadership Positions Permanently?

Answer 3: Parthiv Patel

Q4: In 2012, Who Was Appointed The Chairman Of ICC’s Cricket Committee?

Answer 4: Anil Kumble

Q5: Who Is On Top Of Forbes’ List Of The World’s Highest-Paid Athletes Of 2019?

Answer 5: Lionel Messi


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 13th January 2021

Q1: Which Anil Kapoor And Abhishek Bachchan Starrer Film Was Directed By Anupam Kher?

Answer 1: Om Jai Jagadish

Q2: In The Netflix Film Drive, The Thieves Managed To Steal Money And Gold From

Answer 2: Rashtrapati Bhavan

Q3:  In Which Film Does Salman Khan Play The Role Of An AIDS Patient?

Answer 3: Phir Milenge

Q4: In Which Of These Films Did Dharmendra Play A Filmstar?

Answer 4: Guddi

Q5: Chris Hemsworth, Who Plays Thor In Marvel Films, Was Seen In Which Film Franchise Reboot?

Answer 5: Men In Black


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 12th January 2021

Q1: Which Of These Numbers Is Not Associated With Hollywood’s Ocean’s Film Series?

Answer 1: Ocean’s 10

Q2: Which Indian University’s Educational Broadcast Channel Is ‘Gyan Darshan’?

Answer 2: IGNOU

Q3: Who Has Scored The Highest Score In A Losing Cause In Test Cricket?

Answer 3: Ricky Ponting

Q4: StarStruck Is A Recently Launched Cosmetic Brand By Which Celebrity?

Answer 4: Sunny Leone

Q5: The Twin Tower Headquarters Of Deutsche Bank Are Popularly Nicknamed As ___.

Answer 5: Credit And Debit


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 11th January 2021

Q1: Which Cricketer Is The Co-Owner Of Indian Super League Team Chennaiyin FC?

Answer 1: M.S.Dhoni

Q2: Sachin Tendulkar Is The Highest Run-Scorer In Test Cricket. Who Ranks Second?

Answer 2: Ricky Ponting

Q3: Against Which Team Did Herschelle Gibbs Hit Six Sixes In An Over In A World Cup ODI?

Answer 3: Netherlands

Q4: Who Is The First Non-Australian Cricketer To Deliver The Bradman Oration In Canberra?

Answer 4: Rahul Dravid

Q5: Which Bowler Became The 2nd Professional Cricketer To Take A Hattrick On His Birthday?

Answer 5: Abhimanyu Mithun


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 10th January 2021

Q1: Also Made Into Films, Thevideo Game Angry Birds Was Created By

Answer 1: Rovio Entertainment

Q2: Whose Father Penned The Lyrics Of The Song ‘Rang Barse’ From The Film ‘Silsila’?

Answer 2: Amitabh Bachhan

Q3: Which Actor Directed ‘Poorna’ About A Teenager’s Feat Of Climbing Mt. Everest?

Answer 3: Rahul Bose

Q4: Who Won The Filmfare For Best Actor And Best Debut Actor In The Same Year?

Answer 4: Hritik Roshan

Q5: Which Is The First Indian Movie To Gross 1 Crore At Box Office?

Answer 5: Kismet


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 9th January 2021

Q1: Frida Kahlo And Husband Diego Rivera Were Famous Painters From Which Country?

Answer 1: Mexico

Q2: As Per Census 2011, The Sex Ratio Of Which Of These Is The Lowest?

Answer 2: Daman And Diu

Q3: Valentino Rossi Is A Multiple Time World Champion In Which Motorsport?

Answer 3: MotoGP

Q4: The Name Of Which Wind System Comes From The Greek Term For ‘Coils Of The Snake’?

Answer 4: Cyclone

Q5: Salva Kiir Mayardit Is The First And Current President Of Which New Country?

Answer 5: South Sudan


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 8th January 2021

Q1: In Which City Is The Kalinga Stadium, A Multi-Purpose International Stadium?

Answer 1: Bhubaneshwar

Q2: The First Ever Day-Night Test Was Played Between New Zealand And Which Team7

Answer 2: Australia

Q3: Which Tennis Player Defeated Denis Shapovalov To Lift His Fifth Paris Masters Title?

Answer 3: Novak Djokovic

Q4: Who Recently Became The Youngest Captain To Lead A Side In The Deodhar Trophy Final?

Answer 4: Shubham Gill

Q5: Which Actress Unveiled The Trophies Of The T20 World Cups To Be Held Next Year?

Answer 5: Kareena Kapoor


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 7th January 2021

Q1: Which Of These Is A 1986 Bollywood Film Starring Anil Kapoor?

Answer 1: Chameli Ki Shaadi

Q2: Who Decided To Make A Film After Watching The Life Of Christ At A Theatre In Bombay?

Answer 2: Dadasaheb Phalke

Q3: Who Gave The Music For Anurag Kashyap’s ‘Gangs Of Wasseypur’ Series?

Answer 3: Sneha Khanwalkar

Q4: Which Actress’s Grandfather Served As The Prime Minister Of Nepal?

Answer 4: Manisha Koirala

Q5: Charlie Chaplin Has Never Received An Oscar In Which Of These Categories?

Answer 5: Best Actor


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 6th January 2021

Q1: What Kind Of Transportation Does A Coxswain Steer?

Answer 1: Ship

Q2: Which Mughal Emperor’s Brothers Were Kamran, Askari And Hindal?

Answer 2: Humayun

Q3: Meaning ‘Dark’ Or ‘Black’, What Is Draupadi’s Actual First Name?

Answer 3: Krisna

Q4: Which Organisation Was Founded In 1980 By Ingrid Newkirk And Alex Pacheco?

Answer 4: PETA

Q5: What Is Called ‘Phrik Thayi’ In Thai, And ‘Poivre Noir’ In French?

Answer 5: Black Pepper


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 2nd January 2021

Q1: Who Among These Indian Cricketers Has Not Batted On All Five Days Of A Test Match ?

Answer 1: Sunil Gavaskar

Q2: Who Was The First Hockey Player To Have Competed In Four Olympics ?

Answer 2: Leslie Claudius

Q3: True Blue Is A Joint Venture Clothing Brand Of Arvind Fashion And Which Cricketer ?

Answer 3: Sachin Tendulkar

Q4:  Sunil Gavaskar Named His Son Rohan After Rohan Kanhai A Former Player Of Which Team ?

Answer 4: West Indies

Q5:  The World’s Oldest Golf Organization Was Formed In Which Country In 17447

Answer 5: Scotland


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 31th December 2020

Q1: In Which State Was The First Commercial Nuclear Power Station Built In India?

Answer 1: Maharashtra

Q2: Mandovi And Zuari Are The Two Primary Rivers Of Which Indian State?

Answer 2: Goa

Q3: NASA Stands For National __ And Space Administration.

Answer 3: Aeronautics

Q4: Host Of The 1996 Cricket World Cup Final, In Which City Is The Gaddafi Stadium?

Answer 4: Lahore

Q5: Which Mountain Pass Means ‘Pile Of Corpses’ In The Local Language?

Answer 5: Rohtang Pass


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 28th December 2020

Q1: Question For Working On Which Disease Was Robert Koch Awarded The Nobel Prize In Medicine ?

Answer 1: Tuberculosis

Q2: K Nageswara Rao Pantulu Founded Which Healthcare Brand In Mumbai In 1893 ?

Answer 2: Amrutanjan

Q3: Which Of These Brands Is Packed And Sold In Hyperbolic Paraboloid Shape ?

Answer 3: Pringles

Q4: What Was The Original Title Of The Recently Released Film Saand Ki Aankh ?

Answer 4: Womaniya

Q5: SoundJam MP Was An Early Version Of Which Media Player ?

Answer 5: ITunes


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 27th December 2020

Q1: Realme Watch S Will Be Compatible With Which Of The Following Operating Systems

Answer 1: Both A & B

Q2: Realme Watch S Is Water Resistant Up To A Depth Of

Answer 2: 50 Meters

Q3: Which Of The Following Is Not A Feature Of Realme Watch S?

Answer 3: Square Shape

Q4: The SpO2 Monitor Feature On Realme Watch S Is Used For

Answer 4: Measuring Blood Oxygen

Q5: The Sturdy Screen Of Realme Watch Is Made Up Of

Answer 5:  Corning Gorilla Glass

Q6: Realme Watch S Will Work On Android And IOS Using Which Of The Following Apps

Answer 6: Realme Link App


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 26th December 2020

Q1: When Is Realme Watch S Going On 1st Sale?

Answer 1: Dec 28th, 12 Pm

Q2: With 2 Hours Of Charging, How Much Battery Life Does Realme Watch S Gives?

Answer 2: Upto 15 Day Battery

Q3:Number Of Sports Mode In Realme Watch S?

Answer 3: 16

Q4: How Many Watch Faces Are Available On Realme Watch S?

Answer 4: 100+ Faces With OTA

Q5: Realme Watch S Features Which Of The Following “Smart Controls” ?

Answer 5: Both A And B


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 25th December 2020

Q1:  By What Name Do We Also Know The Injury Lateral Epicondylitis?

Answer: Tennis Elbow

Q2: Who Became The 1st Player To Score In 15 Consecutive UEFA Champions League Seasons?

Answer: Lionel Messi

Q3: In Which City Is The Cricket Academy Of Pathans Of Brothers Irfan And Yusuf Pathan?

Answer: Vadodara

Q4: In 2016, Who Scored The Fastest 50 In 18 Balls In An U-19 ODI?

Answer: Rishabh Pant

Q5: The Youngest Cricketer To Win Sitara-E-Imtiaz, Pakistan’s 3rd Highest Civilian Award, Is

Answer: Sarfaraz Ahmed


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 24th December 2020

Q1: What Video Game Series Completes This Top Gun Movie Dialogue: I Feel The Need, The

Answer 1: Need For Speed

Q2: Godfather Of Heavy Metal Music, Ozzy Osbourne Was Associated With Which Band?

Answer 2: Black Sabbath

Q3: Which Car Is Depicted As Bumblebee In The Live Action Transformers Films?

Answer 3: Camaro

Q4: Which Pakistani Band Sang The Song Yeh Hai Meri Kahani In The Sanjay Dutt Movie Zinda?

Answer 4: Strings

Q5: Asma Rehman Was Married To Whom For A Period Of 3 Years In The Early 1980s?

Answer 5: Dilip Kumar


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 21th December 2020

Q1: Which Actor Contested And Won The Allahabad Lok Sabha Seat In 1984?

Answer 1: Amitabh Bachchan

Q2: The Upcoming Show ‘House Of The Dragon’ Is A Prequel To Which TV Series?

Answer 2: Game Of Thrones

Q3: Jim Sarbh, Who Was Seen In ‘Padmaavat’, Made His Bollywood Debut In Which Film?

Answer 3: Neerja

Q4: The TV Series ‘The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy’ Is An Adaptation Of A Book By

Answer 4: Douglas Adams

Q5: Which Character Made His Debut With The Animated Short Film Steamboat Willie?

Answer 5: Mickey Mouse


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 19th December 2020

Q1: Which Bangladesh Cricketer Was Recently Banned For Not Reporting Bookie Approach?

Answer 1: Shakib Al Hasan

Q2:  Founded By P. Gopichand, Where Is The Gopichand Badminton Academy?

Answer 2: Hyderabad

Q3:  In A 1983 World Cup Match, Who Helped India Defeat Zimbabwe By Scoring 175 Not Out?

Answer 3: Kapil Dev

Q4:  Which Team Defeated New Zealand In The 2019 Rugby World Cup Semi-Final?

Answer 4: England

Q5: By Giving Away 75 Runs, Which Bowler Bowled The Most Expensive Spell In T20I History?

Answer 5: Kasun Rajitha


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 17th December 2020

Q1: Which Apsara Wanted To Marry Arjuna When He Was In Indraloka?

Answer 1: Urvashi

Q2: In India, How Long Is A Learner’s Driving License Valid?

Answer 2: 6 Months

Q3: The Scientist Narinder Singh Kapany Is Also Known As The Father Of

Answer 3: Fiber Optics

Q4: The American Clothing Company, PVH Corp. Owns Which Of These Brands?

Answer 4: Calvin Klein

Q5: In May 2018, Where Did Prince Harry And Meghan Markle Get Married?

Answer 5: Windsor Castle


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 16th December 2020

Q1: What Is The Maximum Score For Which A Game Of Badminton Can Be Played Between Two Opponents?

Answer 1: 30

Q2: Which Stadium Will Host The First-Ever Day-Night Test Match To Be Played In India?

Answer 2: Eden Gardens

Q3: In 2002, Who Was Declared The Wisden Indian Cricketer Of Century?

Answer 3: Kapil Dev

Q4: Who Is The First Person From The Field Of Motosport To Win The Arjuna Award?

Answer 4: Gaurav Gill

Q5: Edmonton Oilers, Boston Bruins And St Louis Blues Play In Which Sports League?

Answer 5: NHL


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 15th December 2020

Q1: In The 2017 Film ‘Trapped’, Where Is Rajkummar Rao Trapped?

Answer 1: Apartment

Q2: Nandita Das And Sarmad Khoosat Have Both Directed Films On Which Urdu Writer?

Answer 2: Saadat Hasan Manto

Q3: In Which Film Does Shah Rukh Khan Play The Role Of A Magician, Gogo Pasha?

Answer 3: Tubelight

Q4: Which Was The First Film Produced By Anurag Kashyap’s Phantom Films?

Answer 4: Lootera

Q5: In The Hindi Film Chef, What Is The Name Of Saif Ali Khan’s Food Truck?

Answer 5: Raasra Cafe


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 14th December 2020

Q1: Which City Is Served By The Jolly Grant Airport?

Answer 1: Dehradun

Q2: Who Was Announced As Time Person Of The Century 1999?

Answer 2: Albert Einstein

Q3: Which Website Was Created As “Jerry And David’s Guide To The World Wide Web”?

Answer 3: Yahoo!

Q4: Through ‘Operation Cactus’, The Indian Army Helped Which Country Fight Rebels

Answer 4: Maldives

Q5: Associated With Indian Railways, The Bookstore Chain A.H. Wheeler Was Started In

Answer 5: Allahabad


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 13th December 2020

Q1: The Net In Which Sport Is 1.55 M High At The Edges And 1.524 M High In The Centre?

Answer 1: Badminton

Q2: After His Retirement, Milkha Singh Served As The Director Of Sports In Which State?

Answer 2: Punjab

Q3: Which Of These Countries Does Not Participate In The Commonwealth Games?

Answer 3: China

Q4: In 2003, Who Became The First Indian Woman To Win Gold At The ISSF World Cup Final?

Answer 4: Anjali Bhagwat

Q5: Who Is The First Australian Aboriginal Person To Win An Individual Olympic Gold Medal?

Answer 5: Cathy Freeman


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 12th December 2020

Q1:  What Surname Was Common To The Bollywood Personalities – Om And Amrish?

Answer 1: Puri

Q2:  Which Actor Is The Inspiration Behind The Comic Book ‘Jimmy Zhingchak – Agent Of D.I.S.C.O.’?

Answer 2: Mithun Chakraborthy

Q3: Starting With Dr. No, Who Was The First Actor To Play James Bond In Movies?

Answer 3: Sean Connery

Q4: Who Directed The Film In Which Amitabh Bachchan Made His Hollywood Debut?

Answer 4: Baz Luhrmann

Q5: Which Of These Bollywood Actors Made Their Film Debut The Earliest?

Answer 5: Danny Denzongpa


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 11th December 2020

Q1: What Does Rexpand To In Dr. B. R. Ambedkar’s Name?

Answer 1: Ramji

Q2: Which City In Punjab Was Named Ramdaspur, Since Its Foundation Was Laid By Guru Ramdas Ji?

Answer 2: Amritsar

Q3: The First Male And Female Cricketers To Take 200 ODI Wickets Were Both From Which Country?

Answer 3: India

Q4: Which Italian Company’s Models Include Quattroporte, Ghibli And Levante?

Answer 4: Maserati

Q5: Which Of These Nobel Laureates Hails From Bangladesh?

Answer 5: Muhammad Yunus


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 10th December 2020

Q1: The Madeira International Airport In Portugal Is Named Afetr Which Footballer?

Answer 1: Cristiano Ronaldo

Q2:  Who Won All The Races Of The Formula 1 Indian Grand Prix?

Answer 2: Sebastian Vettel

Q3: Which Football Club’s B Team Is Also Known As ‘Castilla’?

Answer 3: Real Madrid

Q4: Karnataka Defeated Tamil Nadu In The Vijay Hazare Trophy 2019-20 By What Method?

Answer 4: VJD Method

Q5: Who Captained The Indian Men’s Team In Their First Ever T20 International Match?

Answer 5: Virender Sehwag


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 9th December 2020

Q1: Who Was The Director Of The Oscar Nominated Film ‘Mother India’?

Answer 1: Mehboob Khan

Q2: Complete The Name Of This Colombian Singer: _ Isabel Mebarak Ripoll.

Answer 2: Shakira

Q3: The Quote – How You Doin’ – Was Often Repeated By Which Character From Friends?

Answer 3: Joey Tribbiani

Q4: Who From The Music Trio Shankar-Ehsaan-Loy Composed For SRK’s Debut TV Series ‘Fauji’?

Answer 4: Loy Mendosa

Q5: Amitabh Bachchan Was NOT A Part Of The Debut Film Of Which Of These Actresses?

Answer 5: Kareena Kapoor


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 6th December 2020

Q1:Who Among These Was Not A Part Of The English Band ‘The Beatles’?

Answer 1: Elton John

Q2: In Dil Se, Who Danced With Shah Rukh Khan On Top Of A Train In The Song ‘Chaiyya Chaiyya’?

Answer 2: Malaika Arora

Q3: Which Is The Only Movie Directed By Aditya Chopra With SRK Not In The Lead?

Answer 3: Befikre

Q4: Satnam Ramgotra, Who Contributed Music To Dunkirk And Inception, Plays What Instrument?

Answer 4: Drums

Q5: For Which Of These Films Did Aamir Khan Not Win The Filmfare Best Actor Award?

Answer 5: Rangeela


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 4th December 2020

Q1: In Badminton, The Women’s World Team Championship Called

Answer 1: Uber Cup

Q2: Which Of These Stadiums Was Recently Renamed After The Former Finance Minister Of India?

Answer 2:  Feroz Shah Kotla

Q3: Apart From Real Madrid, Zinedine Zidane Has Played For Which Of These Clubs?

Answer 3: Juventus

Q4: In Which Country Were The English Cricketers Owais Shah And Usman Afzaal Born?

Answer 4: Pakistan

Q5: Hyderabad FC Replaced Which Team In The Indian Super League 2019-20?

Answer 5: FC Pune City


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 3rd December 2020

Q1: The 2008 Movie Jannat Features Emraan Hashmi Playing The Role Of A

Answer 1: Match Fixer

Q2: Which Character In Friends Was Portrayed By Lisa Kudrow?

Answer 2: Phoebe

Q3: A. R. Rahman Won A National Film Award – Best Music Director For Which Of These Films?

Answer 3: Lagaan

Q4: Who Made Her Film Debut With The 2002 Tamil Film Thamizhan?

Answer 4: Priyanka Chopra

Q5: Which Indian Actor Was Awarded The ‘Nishan-E-Imtiaz’ By Pakistan In 1998?

Answer 5: Dilip Kumar


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 29th November 2020

Q1: Anant Khasbardar Received INR 50,000 As A Reward For Designing What Logo In 2014?

Answer 1: Swachh Bharat

Q2: Which Of These Brands Is Not Owned By Tata But By Unilever?

Answer 2: Brooke Bond

Q3: Where In Pakistan Is The Swaminarayan Temple Located?

Answer 3: Karachi

Q4: Elbow Grease Is A Book, About Perseverance And Believing In Yourself, Written By

Answer 4: John Cena

Q5: Which Indian Company Was Founded By An American John Bissell In 1960?

Answer 5: Fab India


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 28th November 2020

Q1: Published In 2013, The Race Of My Life Is The Autobiography Of Which Athlete?

Answer 1: Milkha Singh

Q2: Which Of These Is An ISSF Shooting Shotgun Event?

Answer 2: Double Trap 

Q3: What Did The Indian Government Posthumously Award The Mountaineer Edmund Hillary In 2008?

Answer 3: Padma Vibhushan

Q4: Who Has Become The 1st Overseas Player To Be Drafted For ‘The Hundred’ Cricket Tournament?

Answer 4: Rashid Khan

Q5: Recently, Andy Murray Won His First Title Since 2017. Which One?

Answer 5: European Open


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 27th November 2020

Q1: What Role Did The Actress Emma Watson Play In The Harry Potter Movies?

Answer 1: Hermione Granger

Q2:  Who Among These Directed The Films ‘Dil Dhadakne Do’ And ‘Luck By Chance’?

Answer 2: Zoya Akhtar

Q3: Who Is Fred Flintstones’ Best Friend In The Cartoon ‘The Flintstones’?

Answer 3: Barney Rubble

Q4: Which Of These Is NOT The Name Of An Actual Bollywood Film?

Answer 4: Love In London

Q5: Which Bollywood Actor Shares His Name With A Late Malayali Filmmaker?

Answer 5: John Abraham


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 20th November 2020

Q1: The Emblem Of Which State Consists Of The Kakatiya Kala Thoranam, A 12th Century Arch?

Answer 1: Telangana

Q2: Starting At Chittagong, The Grand Trunk Road Ends In Which Of These Cities?

Answer 2: Kabul

Q3: If The State Of California Is In The US, Where Is The State Of Baja California?

Answer 3: Mexico

Q4: Which Of These Animals Is Found In Both, The Arctic And The Antarctic Regions?

Answer 4: Seal

Q5: What Is Added To A Caffe Latte To Create ‘Mocha’?

Answer 5: Chocolate


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 19th November 2020

Q1: With 43 Victories, Which Indian Holds The Record For The Most Davis Cup Doubles Wins?

Answer 1: Leander Paes

Q2: If You Are Participating In A Marathon, How Long Will You Have To Run?

Answer 2: 42.2 Kilometers

Q3: Who Recently Smashed The Fastest Double Hundred By An Indian In A List A Cricket Match?

Answer 3: Sanju Samson

Q4: Who Was The First Batsman Ever To Score A Century For India In Test Cricket?

Answer 4: Lala Amarnath

Q5: In Polo, What Is A Period Of Play Called?

Answer 5: Chukka


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 18th November 2020

Q1: Which Music Show Was Started In Pakistan By Rohail Hyatt?

Answer 1: Coke Studio

Q2: What Animal Is Dory In The Animated Film ‘Finding Dory’?

Answer 2: Fish

Q3: In Which Film Did British Actor Paul Blackthorne Play The Role Of Captain Andrew Russell?

Answer 3: Lagaan

Q4: The Sky Is Pink Is A Film Co-Produced By Ronnie Screwvala Under The Banner

Answer 4: RSVP

Q5: Which American Singer Sang The Classic Song “Blowin’ In The Wind”?

Answer 5: Bob Dylan


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 17th November 2020

Question 1: The Emblem Of Which State Consists Of The Kakatiya Kala Thoranam, A 12th Century Arch?

Answer 1: Telangana

Question 2: Starting At Chittagong, The Grand Trunk Road Ends In Which Of These Cities?

Answer 2: Kabul

Question 3: If The State Of California Is In The US, Where Is The State Of Baja California?

Answer 3: Mexico

Question 4: Which Of These Animals Is Found In Both, The Arctic And The Antarctic Regions?

Answer 4: Seal

Question 5: What Is Added To A Caffe Latte To Create ‘Mocha’?

Answer 5: Chocolate


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 14th November 2020

Q1:A Megawatt Is Equivalent To How Many Watts?

Answer 1: 1 Million

Q2: Vidyasagar, Rabindra, And Vivekananda Are The Names Of Bridges On Which River?

Answer 2: Hooghly

Q3:Sony’s Anti-Hero Venom, Earlier Appeared In Which 2007 Superhero Film?

Answer 3: Spiderman 3

Q4: Which Of The Following Was The Name Of The World’s First Digital Computer?

Answer 4: Eniac 

Q5: Which Of These Explorers Lends His Name To Buses Seen On Delhi’s Roads?

Answer 5:  Macro Polo


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 11th November 2020

Q1: After Chris Gayle, Who Has Hit The Most Sixes In The IPL? 

Answer 1: Ab De Villiers

Q2: Which Team’s Bowler Took The First-Ever Five-Wicket Haul In The IPL?

Answer 2: Rajasthan Royals

Q3: In Which Madhya Pradesh City Would You Find Kings XI Punjab’s Secondary Home Ground?

Answer 3: Indore

Q4: Who Among These Has Won ‘Emerging Player Of The Year’ Award In The IPL?

Answer 4: Rohit Sharma

Q5: Against Which Team Did Sachin Tendulkar Score His Only T20 Century?

Answer 5: Kochi Tuskers Kerala


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 10th November 2020

Q1: Who Has Won The Most Maximum Sixes Award In The IPL?

Answer 1: Chris Gayle

Q2: Who Holds The Indian Record Of Taking The Most Wickets In The IPL?

Answer 2: Amit Mishra

Q3: Which Of These Cities Has Not Served As The Secondary Home Ground Of The Rajasthan Royals?

Answer 3: Ranchi

Q4: Which Team Is Being Coached By This Sri Lankan Bowling Legend?

Answer 4: Sunrisers Hyderabad

Q5: Who Was The First Bangladeshi Cricketer To Play In The IPL?

Answer 5: Abdur Razzak


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 9th November 2020

Q1: Which Is The Only Team To Finish In Each Of The 10 Positions On The Points Table In IPL?

Answer 1: Delhi Capitals

Q2: Who Holds The Record For Most Runs By An Uncapped Indian Player In Debut IPL Season?

Answer 2: Devdutt Padikkal

Q3: This Player Has Won The IPL With Three Different Teams. Which Among These Is Not One Of Them?

Answer 3: Kolkatta Kingh Riders

Q4: Who Has The Lost The Most Matches As Captain In The IPL?

Answer 4: MS Dhoni

Q5: Which Team Has Finished Last On Points Table The Most Number Of Times In IPL?

Answer 5: Delhi Capitals


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 8th November 2020

Q1: Which Team Holds The Record For Qualifying For The Most Consecutive Playoffs?

Answer 1: Chennai Super Kings

Q2: Which Of These Teams Did Not Qualify For The Playoffs Of IPL 2020?

Answer 2: Kolkatta Night Riders

Q3: Who Is The First Batsman To Score 500+ Runs In 6 Consecutive IPL Seasons?

Answer 3: David Warner

Q4: Which Of These Teams Would You Associate This Fielding Legend With?

Answer 4: Kings XI Punjab

Q5: Which Team Finished Last On Points Table This Season For The First Time?

Answer 5: Rajasthan Royals


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 7th November 2020

Q1: Apart From Hyderabad, Which City Has Hosted Sunrisers Hyderabad’s Home Games?

Answer 1: Visakhapatnam

Q2: Prayas Ray Barman Is The Youngest Player To Debut In The IPL. Which Team Did He Play For?

Answer 2: Royal Challengers Bangalore

Q3: Which IPL Team Is Being Coached By Him?

Answer 3: Mumbai Indians

Q4: Who Scored The Most Runs For The Defunct IPL Team Rising Pune Supergiant?

Answer 4: Ajinkya Rahane

Q5: Which Team’s Total Of 129 Is The Lowest Winning Total In The First Innings Of An IPL Final?

Answer 5: Mumbai Indians


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 6th November 2020

Q1: Which Defunct IPL Team Was Owned By This Person?

Answer 1: Pune Warriors India

Q2: Varun Chakravarthy Was The Most Expensive Buy Of The 2019 IPL Auction. Which Team Bought Him?

Answer 2: Kings XI Punjab

Q3: Which West Indies Cricketer Has Hit The Most Sixes In T20 Matches After Chris Gayle?

Answer 3: Kieron Pollard

Q4: Who Among These Did Not Serve As A Captain In The First Season Of The IPL?

Answer 4: Gautam Gambhir

Q5: Who Among These Holds The Record Of Bowling The Most Dot Balls In IPL History?

Answer 5: Harbhajan Singh


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 5th November 2020

Q1: Team Has Chris Gayle Hit The Most Sixes In T20s ?

Answer 1: Royal Challengers Bangalore

Q2: Which IPL Team Became The First To Be Out Of The IPL 2020 Playoff Race ?

Answer 2: Chennai Super Kings

Q3: For Which Indian Domestic Team Does KKR’s Varun Chakravarthy Play ?

Answer 3: Tamil Nadu

Q4: Which IPL Team Holds The Record Of Playing The Most T20 Matches In The World ?

Answer 4: Mumbai Indian

Q5: Who Among These Has Not Hit A Six Off The Last Ball Of A Match To Win An IPL Match ?

Answer 5: Suresh Raina


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 3rd November 2020

Q1:  Which Cricketer Scored Four Hundreds In The 2016 IPL Season ?

Answer 1: Virat Kohli

Q2: Which IPL Team’s Home Ground Is The IS Bindra Stadium ?

Answer 2: Kings XI Punjab

Q3: How Many Overseas Players Are Allowed In The Playing Eleven Of An IPL Team ?

Answer 3: Four

Q4: Who Holds The Record Of The Best Bowling Economy In The IPL ?

Answer 4: Rashid Khan

Q5: Who Among These Was Not One Of The Three Wickets Of The First Hattrick Of The IPL ?

Answer 5: Ravi Teja


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 2nd November 2020

Q1: Which Team Became The First To Qualify For The Playoffs Of IPL 2020?

Answer 1: Mumbai Indians

Q2: Sun TV Network Owns Which IPL Team?

Answer 2: Sunrisers Hyderabad

Q3: He Picked Up The Biggest IPL Cheque Ever Handed Out To An Overseas Player . Who Is He ?

Answer 3: Pat Cummins

Q4: Which Of These Teams Holds The Record Of The Lowest Successful Defense In The IPL ?

Answer 4: Chennai Super Kings

Q5: Against Which Team Did Manish Pandey Become The First Indian To Hit An IPL Century ?

Answer 5: Deccan Chargers


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 31th October 2020

Q1: Who Among These Replaced Dinesh Karthik As The Captain Of KKR Recently ?

Answer 1: Eoin Morgan

Q2: Which Of These Company’s Car Is An Official Partner Of The IPL ?

Answer 2: Tata Motors

Q3: Which Is The First Team In IPL History To Win A Match After Two Super Overs ?

Answer 3: Kings XI Punjab

Q4: Identify This IPL Umpire.

Answer 4: Pashchim Pathak

Q5: Anrich Nortje Has Bowled The Fastest Ball ( 156.22 Kmph ) Of IPL 2020 Against Which Team ?

Answer 5:  Rajasthan Royals


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 30th October 2020

Q1: Who Among These Was The Player Of The Match In The IPL 2019 Final ?

Answer 1: Jasprit Bumrah

Q2: Only One Non – Indian Has Won The IPL Emerging Player Of The Year Award . To Which Country Does He Belong

Answer 2: Bangladesh

Q3: In 2018 , Which Bowler Conceded 70 Runs In An IPL Match , The Most For Any Bowler ?

Answer 3: Basil Thampi

Q4: In Which Edition Of The IPL Did The Highest Number Of Teams Participate ?

Answer 4: 2011

Q5: Which Of These Companies Has Never Been The Title Sponsor Of An IPL Season ?

Answer 5: Yes Bank


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 29th October 2020

Q1: With 4 Centuries , Who Has Scored The Most Centuries In A Single IPL Season ?

Answer 1: Virat Kohli

Q2: Which Team Made The Biggest Buy Of The 2020 IPL Auction , Pat Cummins ?

Answer 2: Kolkata Knight Riders

Q3: Only One Indian Took A Hattrick In Last Year’s IPL . Who ?

Answer 3: SHREYASH GOPAL

Q4: Who Is The Oldest Player To Win The Purple Cap At The Age Of 40 ?

Answer 4: Imran Tahir

Q5: In 2017 , Both The Orange Cap And Purple Cap Were Won By The Players Of Which Team ?

Answer 5: Sunrisers Hyderabad


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 28th October 2020

Q1: This Player Served As The Icon Player Of Which IPL Team In 2008?

Answer 1: Royal Challengers Bangalore

Q2: With 36 Runs, Who Holds The Record Of Hitting The Most Runs In An Over Of The IPL ?

Answer 2: Chris Gayle

Q3: Ali Khan From USA Was Brought As The Replacement Of This English Player In KKR . Identify

Answer 3: Harry Gurney

Q4: In Case Of A Tie, The Bowler With Better__ Would Hold The Purple Cap .

Answer 4: Economy Rate

Q5: In Which Ground Did The Kolkata Knight Riders Play Two Of Their Home Games In IPL 2013 ?

Answer 5: Ranchi


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 27th October 2020

Q1: In Which Year Were The Delhi Daredevils Renamed As The Delhi Capitals ?

Answer 1: 2019

Q2: Who Among These Has Not Captained An IPL Team In More Than 100 Matches ? GI

Answer 2: Virendra Sehwag

Q3: Against Which Team Was The Lowest Total Of The IPL ( 49 Runs ) Made By The RCB In 2017 ?

Answer 3: Kolkata Knight Riders

Q4: Identify The Only Player To Be A Part Of The 1st And The 500th IPL Match .

Answer 4: Zaheer Khan

Q5: Who Is The Only Indian To Score A Century In The IPL Under 40 Balls ?

Answer 5: Yusuf Pathan


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 26th October 2020

Q1: Which Of These States Has An IPL Team Never Represented ?

Answer 1: ASSAM

Q2: Who Was The Costliest Player In The First – Ever Auctions Of The IPL ?

Answer 2: MS DHONI

Q3: Which Of These IPL Team’s Players Has Hit A Century In A Match ?

Answer 3: RISING PUNE SUPERGIANT

Q4: In Which City Was The First – Ever IPL Match Hosted ?

Answer 4: BENGALURU

Q5: Who Captained The Kings XI Punjab In Their Only IPL Final Appearance ?

Answer 5: GEORGE BAILY


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 25th October 2020

Q1: Who Holds The Record For The Most Dismissals As A Wicketkeeper In The IPL?

Answer 1: MS Dhoni

Q2: Who Was The Most Expensive Foreign Player In The First IPL Auction ?

Answer 2: Andrew Symonds

Q3: In Which IPL Venue Has An Indian Scored The Highest Individual Score Of 132 * ?

Answer 3: Dubai

Q4: Identify This Bowler Who Has Taken The Most Wickets For Rajasthan Royals In The IPL .

Answer 4: Siddharth Trivedi

Q5: Who Among These Took The Most Wickets In The First – Ever IPL Match In 2008 ?

Answer 5: Ajit Agarkar


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 24th October 2020

Q1: Former Australian Batsman Simon Katich Is Currently The Coach Of Which IPL Team ?

Answer 1: Royal Challengers Bangalore

Q2: Which Of These Is A Stadium In South Africa That Has Hosted An IPL Match ?

Answer 2: Buffalo Park

Q3: Who Among These Was Not One Of The ‘Icon Players’ In The Inaugural Season Of IPL?

Answer 3: MS Dhoni

Q4:Which Of These Teams Was A Part Of The First Ever-Tied IPL Match?

Answer 4: Rajasthan Royals

Q5: Who Scored The Most Runs(158) In The First Ever Match Of The IPL?

Answer 5: Brendon McCullum


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 23th October 2020

Q1: Which Team, Playing In The 2020 Season, Has Never Made It To The IPL Finals?

Answer 1: Delhi Capitals

Q2: Which Of These Indian Cities Has Hosted The Most Number Of IPL Matches?

Answer 2: Bangaluru

Q3: What Is The Maximum Number Of Players Allowed In An IPL Squad This Season?

Answer 3: 24

Q4: Which Of These Is The Only Team To Win An IPL Final On Their Home Ground?

Answer 4: Chennai Super Kings

Q5: Who Is The Only Australian To Win Player Of The Series Twice In The IPL?

Answer 5: Shane Watson


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 22th October 2020

Q1: Which Team Has Played In The Most IPL Finals After Chennai Super Kings?

Answer 1: Mumbai Indians

Q2: Which Of These Cities Has Never Hosted An IPL Final?

Answer 2: Delhi

Q3: Identify This Player Who Was The First English Player To Be Bought In The IPL?

Answer 3: Dimitri Mascarenhas

Q4: Who Was The Most Expensive Indian Player At The IPL 2015 Auction?

Answer 4: Yuvraj Singh

Q5: Which Of These West Indies Players Has Won The Player Of The Series In The IPL More Than Once?

Answer 5: Sunil Narine


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 21th October 2020

Q1: This Is The IPL Journey Of Which Of These Players – KKR To RCB To KXIP?

Answer 1: Chris Gayle

Q2: Which Of These Teams Has This Player Not Played For?

Answer 2: Rising Pune Supergiants

Q3: Which Indian All-Rounder Was The Most Expensive Pick Of The IPL 2016 Auction?

Answer 3: Pawan Negi

Q4: Which South African City Has Hosted An IPL Final?

Answer 4: Johannesburg

Q5: Which IPL Team Has Won A Match By 10 Wickets The Most Number Of Times?

Answer 5: Royal Challengers Bangalore


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 20th October 2020

Q1: Which Of These Actors Was The Brand Ambassador Of Delhi Daredevils In 2008?

Answer 1: Akshay Kumar

Q2: The Top Two Highest Partnerships By Runs In The IPL Have Both Involved Virat Kohli And

Answer 2: AB De Villiers

Q3: Which Team Holds The Record For The Longest Winning Streak By Any IPL Team?

Answer 3: Kolkata Knight Riders

Q4: Identify This Umpire Who Has Officiated The Most Matches In The IPL?

Answer 4: Sundaram Ravi

Q5: Who Among These Holds The Record Of The Best Bowling Figures In An IPL Match?

Answer 5: Alzarri Joseph


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 19th October 2020

Answer 1: VARUN DHAVAN

Answer 2: ALIA BHATT

Answer 3: ROHIT SHARMA

Answer 4: ALL OF THE ABOVE

Answer 5: KAREENA & SAIF ALI KHAN

Answer 6: ALL OF THE ABOVE

Answer 7: ALL OF THE ABOVE


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 18th October 2020

Q1: Who All Are A Part Of The PUMA Athlete Roster?

Answer 1: All Of The Above

Q2: Which Indian Olympian Was Signed As A PUMA Ambassador In 2019?

Answer 2: Mery Kom

Q3: Which Of These Indian Captains Was Also Puma India’s Brand Ambassador?

Answer 3: Sourav Ganguly

Q4: Who Became The First Indian To Reach 50 Million Instagram Followers?

Answer 4: Virat Kohli

Q5: Usain Bolt Holds The Men’s World Record For 100 M Dash At X Seconds . What Is X?

Answer 5: 9.58


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 17th October 2020

Q1: What Is Colgate Visible White?

Answer 1: Teeth Whitening Toothpaste

Q2: What Is The Ultimate Beauty Essential For The Date Night?

Answer 2: Your Dazzling White Smile

Q3: Which Of The Following Is True For Colgate Visible White?

Answer 3:  All Of The Above

Q4: What Goes With Your Favourite Shade Of Lipstick?

Answer 4: Your Dazzing White Smile

Q5: What Are The Contents Of Colgate Visible White (CVW) Big Billion Days Specials Launch?

Answer 5: Both A & B


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 16th October 2020

Q1: What Are The Coolest Audiophiles On The Face Of Earth Called?

Answer 1: Boatheads

Q2: Who Is Not A BoAthead?

Answer 2: Ranveer Singh

Q3: How Many BoAtheads Are There?

Answer 3: 2 Million

Q4: Where Would You Find All BoAtheads On Instagram?

Answer 4: @Boat.Nirvana

Q5: Who Is The Most Recent Star To Be Added As A BoAthead?

Answer 5: All Of The Above


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 15th October 2020

Q1: What Is The Benefit Of Garnier Serum Sheet Masks?

Answer 1: Facial-Like Glow

Q2: How Long Should You Keep A Serum Sheet Mask On For?

Answer 2: 15 Minutes

Q3: Which Of The Following Masks Will Help Detox Your Skin?

Answer 3: Charcoal

Q4: What Should You Do After Taking Off The Sheet Mask?

Answer 4: Message Excess Serum Into Your Skin

Q5: How Many Sheet Mask Variants Does Garnier Have?

Answer 5: 4


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 14th October 2020

Q 1: Pick The Odd One Out

Answer 1: Natural Ingredients

Q 2: Which Of The Following Is NOT True For Mamaearth?

Answer 2: Not Made From Natural Ingredients

Q 3: Which Of The Following Celebrities Is Associated With Brand Mamaearth?

Answer 3: Shilpa Shetty Kundra

Q 4: Which Of The Following Should You Avoid When Choosing A Shampoo For Your Baby?

Answer 4: SLS

Q 5: When Buying Baby Products, Which Of The Following Things Should You Look For?

Answer 5: All Of The Above

Q6: What Should You Avoid While Buying A Baby Soap?

Answer 6: Strips Natural Oils


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 13th October 2020

Q1: Which Of These Groups Is One Of The Owners Of The Delhi Capitals?

Answer 1: GMR

Q2: Which IPL Team Has Won The Highest Number Of Fair Play Awards?

Answer 2: Chennai Super Kings

Q3: Who Is The Only Indian To Play 100 Consecutive T20 Innings Without Getting Out On A Duck?

Answer 3: MS Dhoni

Q4: Identify This Player Who Has Won Three Consecutive IPL Titles With Three Different Teams.

Answer 4: Karn Sharma

Q5: Against Which Team Did Ravindra Jadeja Score His First Ever T20 Fifty In His 241st Match?

Answer 5: Sunrisers Hyderabad


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 12th October 2020

Q1: Onkyo, One Of The Leading Premium Audio Brand, With A Rich Legacy Of 70 Years Who Is Renowned For Their Array Home Audio Products Belongs To Which Country?

Answer 1: Japan

Q2: What Is The Sound Power In The New Range Of Nokia Smart TVs With Sound By Onkyo?

Answer 2: A & B Both

Q3: Who Was The Orange Cap Holder(Most Runs) In IPL 2019?

Answer 3: David Warner

Q4: What Does Bring The Superior Sound Experience In New Range Of Nokia Smart TVs?

Answer 4: All Of The Above

Q5: What Are The Major Visual Features Of The New Range Of Nokia Smart TVs?

Answer 5: All Of The Above

Q6: What Is The Venue Of IPL 2020?

Answer 6: Dubai

Question 7:  How Many Screen Sizes Will The New Range Of Nokia Smart TVs Launch In?

Answer 7:  6 Screen Sizes- 32″ HD Ready, 43 FHD, UHD 4K- 43,50,55,65


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 11th October 2020

Q1: In Upcoming Big Billion Day Sale, Motorola TVs Will Be The 1st In India To Launch Which Operating System ?

Answer 1: Android 10

Q2: What Is The Name Of The Motorola TV Range Getting Launched With ‘Sharper Looks, Sharper Performance ?

Answer 2: Motorola Revou Series

Q3: How Many Screen Sizes Will The New Motorola TV Range Launch In?

Answer 3: 4 Screen Sizes – 32” , 40”, 43” And 55”

Q4: Motorola TVs Will Be The World’s 1st TVs To Bring Which Technologies In The HD/ Full HD Segment?

Answer 4: Both Option (A) And (B)

Q5: Who Was The Highest Wicket Taker In IPL 2019?

Answer 5: Imran Tahir


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 10th October 2020

Q1: Chris Gayle’s Highest Individual Score Came Against Which IPL Team?

Answer 1: Pune Warriors India

Q2: Since Which Season Is The Umpire Decision Review System Being Used In All IPL Matches?

Answer 2: 2018

Q3: Which Of These Teams Has Played In The Least Number Of IPL Seasons?

Answer 3: Kochi Tuskers Kerala

Q4: Which IPL Team Shares Its Name With The NHL Team From Washington DC?

Answer 4: Delhi Capitals

Q5:  Who Among These Was The First Indian To Hit A Century In The IPL?

Answer 5: Manish Pandey


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 9th October 2020

Q1: The Name Of Which Of These IPL Teams Was Changed In 2018?

Answer 1: Delhi Daredevils

Q2: Who Was The First Indian Captain Of An IPL Team To Score A Century?

Answer 2: Sachin Tendulkar

Q3: The Two Top Highest Individual Scores In The IPL Have Been Recorded In Which City?

Answer 3: Bengaluru 

Q4: Which Of These IPL Records Is Not In His Name?

Answer 4: Fastest Fifty

Q5: Who Among These Has Scored The Highest Runs In A Single IPL Season?

Answer 5: Virat Kohli


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 8th October 2020


Q1:  Who Among These Did Shreyas Iyer Replace As The Captain Of The Delhi-Based IPL Team In 2018?

Answer 1: Gautam Gambhir

Q2:  In Which Year Did The First Ever Super Over Take Place In IPL History?

Answer 2: 2009

Q3: Who Holds The Record Of The Highest Score By An Indian Batsman In The IPL?

Answer 3: K. L. Rahul

Q4: Which Of These IPL Teams Has Not Won An IPL Season Hosted In India?

Answer 4: Deccan Chargers

Q5: Most IPL Teams Are Being Coached By Which Country’s Players In 2020?

Answer 5: Australia


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 7th October 2020

Q1: How Many Teams Have Been Captained By Former India Captain MS Dhoni?

Answer 1: Two

Q2: Which Of These Teams Has Won The IPL Only Once?

Answer 2: Sunrisers Hyderabad

Q3: In The Only Ball Bowled In His Career, Which Indian Did Adam Gilchrist Dismiss In The IPL?

Answer 3: Harbhajan Singh

Q4: Apart From England, Which European Country’s Player Has Been Seen In The IPL?

Answer 4: Netherlands

Q5: Which Of These Players Had The Most No. Of Ducks In IPL Before The Beginning Of The 2020 Season?

Answer 5: Parthiv Patel


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 6th October 2020

Q1:  Which Of These Teams’ Home Ground Is Named After The Ruler Of An Indian Princely State?

Answer 1: Rajasthan Royals

Q2: Players Of Which Of These Countries Were The Latest To Participate In The IPL?

Answer 2: Afghanistan

Q3: Who Among These Has Captained More Than One Team In The IPL?

Answer 3: MS Dhoni

Q4: Which Of These IPL Teams Has Been Captained By This Spinner?

Answer 4: Mumbai Indians

Q5: Which Of These Is The Only Defunct Team To Win An IPL Season?

Answer 5: Deccan Chargers


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 5th October 2020

Q1: With Team Does This Actress Co-Own?

Answer 1: Kolkata Knight Riders

Q2: Which Team’s Secondary Home Ground Is The JSCA Stadium In Ranchi?

Answer 2: Chennai Super Kings

Q3: Which Of These Australians Was The Most Valuable Player Of The Inaugural IPL?

Answer 3: Shane Watson

Q4: Which Company Is The Owner Of The Royal Challengers Bangalore Team?

Answer 4: United Spirits

Q5: Who Among These Is Not One Of The Seven Indian Commentators For IPL 2020?

Answer 5: Sanjay Manjrekar


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 4th October 2020

Q1:  Which IPL Team Does This Punjab Opener Play For?

Answer 1: Kolkata Knight Riders

Q2: In 2013, Against Which Team Did Chris Gayle Make His IPL Record Breaking 175* Runs?

Answer 2: Pune Warriors India

Q3: Who Among These Has Won The Most IPL Purple Cap Awards?

Answer 3: Bhuvneshwar Kumar

Q4: Which State Is Represented In Domestic Cricket By IPL Debutant Devdutt Padikkal?

Answer 4: Karnataka

Q5: Who Holds The Record Of Hitting The Most 50s In IPL?

Answer 5: David Warner


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 3rd October 2020

Q1: Who Among These Is A Co-Owner Of The Kolkata Knight Riders?

Answer 1:  Shah Rukh Khan

Q2: Along With Which Other Country Did India Host The 2014 IPL?

Answer 2: UAE

Q3:  For Which Country Does This Bowler Play In International Cricket?

Answer 3: South Africa

Q4: Who Among These Has Not Hit More Than Two Hundred Sixes In IPL?

Answer 4: Suresh Raina

Q5: Which Team Has Used The Most Number Of Captains In IPL History?

Answer 5: Kings XI Punjab


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 17th September 2020


Q1: Which IPL Team’s Owner Is Being Shown In The Picture?

Answer 1: Mumbai Indians

Q2: Which IPL Teams Home Ground Is The M. A. Chidambaram Stadium?

Answer 2: Chennai Super Kings

Q3: Which Team Became The First To Rope In An American Player In The IPL?

Answer 3: Kolkata Knight Riders

Q4: Who Holds The Record Of Taking The Most Wickets In IPL?

Answer 4: Lasith Malinga

Q5: Which Mobile Phone Company Pulled Out Pulled Out As The Title Sponsor Of IPL This Year?

Answer 5: Vivo


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 16th September 2020


Q1: Which Country Is Hosting This Year’s Season Of The IPL?

Answer 1:UAE

Q2: Which IPL Team Is The Bowler In The Picture Playing For?

Answer 2: CSK

Q3: Which Of These Cities Is Not An IPL 2020 Venue?

Answer 3: Ajman

Q4: Which IPL Team’s Co-Owner Can Be Seen In The Picture?

Answer 4: Kolkata Knight Riders

Q5: Which RCB Player Recently Got Engaged To Choreographer Dhanashree Verma?

Answer 5: Yuzvendra Chahal


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 15th September 2020


Q1: Which Player Scored A Swashbuckling Century (158 Runs In 73 Balls) In The First Ever IPL Match?

Answer 1: Brendon McCullum

Q2: With 26 Wickets In 17 Matches, Which Bowler Won The Purple Cap In The 2019 IPL Season?

Answer 2: Imran Tahir

Q3: Only 16 Players Have Taken A Hattrick In The IPL. Who Among These Is One Of Them?

Answer 3: Rohit Sharma

Q4: With 6 Wins In The Last 12 IPL Seasons, Which Team Has Won The Highest No. Of Fair Play Awards?

Answer 4: Chennai Super Kings

Q5: Which Player Has Scored The Fastest Century (In Just 30 Balls) In The History Of The IPL?

Answer 5: Chris Gayle


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 14th September 2020

Q1: Which Character Is A Masseuse And Musician In The TV Show Friends?

Answer 1: Phoebe Buffay

Q2: Which Fictional Warrior Princess Wears Indestructible Bracelets?

Answer 2: Wonder Woman 

Q3: Eminem’s Real Name Is Marshall Bruce Mathers III. How Do We Better Know Harjeet Singh?

Answer 3: Baba Sehgal

Q4: Ardeshir Irani Is Considered A Pioneer For Directing Which Film?

Answer 4: Alam Ara

Q5: The Actress Tabu Did NOT Appear In Which Of These Salman Khan Films?

Answer 5: Tubelight


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 13th September 2020

Q1: Starting In 1970 , What Day Is Celebrated All Over The World On 22nd April ?

Answer 1: Earth Day

Q2: Which Anushka Sharma Starrer Was Banned In Pakistan For ” Promoting Black Magic ” ?

Answer 2: Pari

Q3: Which Animal Became A Central Part Of MF Husain’s Paintings Since The 1950s ?

Answer 3: Horse

Q4: Two Angles Of A Triangle Are 72 And 44. What Is The Third Angle ?

Answer 4: 64

Q5: Among These , Which Sea Is The Saltiest ?

Answer 5: Red Sea


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 12th September 2020


Q1: The Largest Stadium In India By Seating Capacity Is In Which City?

Answer 1: Kolkata

Q2: The Co-Founder Of Reddit, Alexis Ohanian Is Married To A Woman Who Plays Which Sport?

Answer 2: Tennis

Q 3: Recently, Sri Lanka Registered A Whitewash In A 3-Match T20I Series For The 1st Time Against

Answer 3: Pakistan

Q4: The First Edition Of The ICC Asia Cup Was Held In Which Country In 1984?

Answer 4: UAE

Q5: Two Teams Of How Many Players Compete To Score The Most Points In Ice Hockey?

Answer 5: Six

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 11th September 2020

Q1: Which Of These Is An Upcoming Film Starring Arjun Kapoor And Kriti Sanon?

Answer 1: Panipat

Q2: Apart From Karamveer, What Was Ayushmann’s Character’s Name In The Film ‘Dream Girl’?

Answer 2: Pooja

Q3: Kathryn Bigelow Is The First Woman To Win The Oscar Award For___.

Answer 3: Best Director

Q4: The Director Of The Film ‘Bala’ Has Previously Directed Which Of These Films?

Answer 4: Stree

Q5: Which Writer And Poet Made A Documentary Titled ‘Amjad Ali Khan’ In 1990?

Answer 5: Gulzar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 10th September 2020

Q1: What Does ‘D’ Stand For In The Global Network UNDP?

Answer 1: Development

Q2: Who Is The First To Host 2 Back To Back Oscar Ceremonies After Billy Crystal?

Answer 2: Jimmy Kimmel

Q3: Which Of These Organs Of The Human Body Generates The Most Heat?

Answer 3: Liver

Q4: Who Among These Did NOT Serve As The 1st Chief Minister Of An Indian State?

Answer 4: Raman Singh

Q5: Who Wrote ‘Meditations And Its Methods’ For His Own Self-Improvement And Guidance?

Answer 5: Swami Vivekananda

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 9th September 2020


1. A clock when seen through a mirror shows 5:00. What is the correct time?

Answer 1 : 7

2) Your sibling’s father’s wife is your.

Answer 2 : Mother

3) Pana Sankranti is the new year’s day festival of Hindus and Buddhists of

Answer 3 : Odisha

4) In 1955, who was awarded the first Sahitya Akademi Award in Hindi?

Answer 4 : Makhanlal Chaturvedi

5) How many people have walked on the moon?

Answer5 : 12

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 8th September 2020


1) Who is the first player to win the Golden Shoe for three successive years?

Answer 1 : Lionel Messi

2) The son of which Indian politician recently became the Secretary of the BCCI?

Answer 2  : Amit Shah

3) Who is the 1st cricketer to hit 5 sixes in a Test innings without hitting a four?

Answer 3 : Umesh Yadav

4) In which city is the Himachal Pradesh Cricket Association Stadium located?

Answer 4 : Dharamsala

5) Which IPL team became first IPL team to hire a woman in support staff?

Answer 5 : RCB

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 7th September 2020


1. Which of these TV shows was created by Ramsay Brothers in the 1990s?

Answer is : Zee horror show

2. How is Robert Allen Zimmerman better known to us from the world of music?

Answer is : Bob Dylan

3. Who directed the series Byomkesh Bakshi for Doordarshan?

Answer is : Basu Chatterjee

4. Which actress voiced Meg GRiffin in the cartoon show Family Guy

Answer is : Mila Kunis

5. Which country has the most number of Oscars in Best Foreign Language Film category?

Answer is : Italy

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 6th September 2020

1. What does ‘D’ stand for in the global network UNDP?

Answer is : Development

2. Who is the first to host 2 back to back Oscar ceremonies after Billy Crystal

Answer is : Jimmy Kimmel

3. Which of these organs of the human body generates the most heat?

Answer is : Liver

4. Who among these did NOT serve as the 1st Chief Minister of an Indian state?

Answer is : Raman Singh

5. Who wrote Meditation and its Methods for his own self-improvement and guidance?

Answer is : Swami Vivekananda

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 5th September 2020

1. Cristiano Ronaldo plays for Juventus. Which country is the club based in?

Answer is : Italy

2. Who is the first person to hit a double hundred in Test matches and in ODIS?

Answer is : Sachin Tendulkar

3. Which nineteen time Grand Slam champion recenly got married to Xisca Perelló?

Answer is : Rafael Nadal

4. Shahbaz Nadeem recently made his Test debut for India. Which Ranji team does he play for?

Answer is : Jharkhand

5. The 1st person in history to run 42.2-km marathon in under 2 hours is from which country?

Answer is : Kenya

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 4th September 2020


1. In which TV show would you find the character Harvey Specter?

Answer is : Suits

2. The birth name of which of these comedians is actually Satya Prakash?

Answer is : Raju Shrivastav

3. Who plays the role of Man Singh, the manager of the Indian Cricket team in the film ’83?

Answer is : Pankaj Tripathi

4. The title of the 2017 film Meri Pyaari Bindu comes from a song in which film?

Answer is : Padosan

5. Which of these popular TV shows is based on a film directed by Michael Crichton?

Answer is : West world

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 3rd September 2020


1. Which rapper’s song ’God’s Plan’ won the Best Rap Song at Grammy Awards 2019?

Answer is : Drake

2. The singer Bhupen Hazarika has not won of these awards?

Answer is : Filmfare

3. DJI and Yuneec International are two of the world’s biggest manufacturers of what?

Answer is : Drones

4. Which Indian cricketer is nicknamed ‘Porbandar’ after his birthplace?

Answer is : Jaydev Unadkat

5. Which of these is not a company taken over by Oyo Rooms?

Answer is : Weddingz

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 2nd September 2020

1. Which country hosted and won the 2019 Asian Men’s Volleyball Championship?

Answer is : Iran

2. Which of these teams has NOT won an EPL  title in the last 25 years?

Answer is : Liverpool

3. Who is the 1st Indian wicketkeeper to hit a century in a Test in Australia?

Answer is : Rishab Pant

4. In 2018, Basketball legend Kobe Bryant won an Oscar for the short film

Answer is : Dear Basket Ball

5. A player from which of these teams has not won the most Man of the Match awards in T20Is?

Answer is : West indies

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 1st September 2020

1. Bryan Cranston has won multiple Emmy Awards for which TV series?

Answer is : Breaking Bad

2. The Perils of Being Moderately Famous’ has been authored by which actress?

Answer is : Soha Ali Khan

3. In the show The Big Bang theory, which restaurant does Penny work as a waitress?

Answer is : The Cheesecake Factory

4. The 1987 film Mr. India won which award at the Filmfare Awards?

Answer is : None

5. The first Mr. India made his Bollywood debut with which 2000 film?

Answer is : Fiza

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 31 August 2020


1. Who is the only boxer to win record 8 World Championship medals?

Answer is : Mc Mary Kom

2. The poem Layla Majnun was written by a Persian poet called

Answer is : Nizami Ganjavi

3. Jyothy Laboratories and Nirma are both named after the founder’s .

Answer is : Daughters

4. Ernesto Che Guevara was a student of which subject?

Answer is : Medicine

5. Worn by holy people in Europe to symbolise purity, ‘puttees’ are a type of

Answer is : Socks

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 30 August 2020

1. Usian Bolt played which sport for the team ‘Central Coast Mariners’ last year ?

Answer is : Football

2. In which city did the 1951 & 1984 Asian Games take place in India ?

Answer is : Delhi

3. Sachin Tendulkar was the 1st Batsman ever to be dismissed by

Answer is : The Third Umpire

4. Which of these cricket teams was not a part of 1975 ODI Cricket World Cup ?

Answer is : South Africa

5. Vishawanthan Anand has never won the FIDE  World Chess Championship by defeating

Answer is : Alexei Shirov




29 August 2020 Answers

Q1: How Is The Superhero Barry Allen Better Known To Us From A Famous TV Series?

Answer 1: The Flash

Q2: Which Hindi Film Had The Highest Ever Opening Day Collection Record Before ‘War’?

Answer 2: Thugs Of Hindostan

Q3: Which Iconic DD Show Was Created By The Legandary Shyam Benegal?

Answer 3: Bharat Ek Khoj

Q4: Which Japanese Movie Inspired The Creation Of The Online Game PUBG?

Answer 4: Battle Royale

Q5: Who Among These Popular Film Actors Is The Oldest?

Answer 5: Anil Kapoor



28 August 2020 Answers

Q1: Which Of These Netflix Series’ Does NOT Star Radhika Apte?

Answer 1: Leila

Q2: Basketball Legend Yao Ming Belongs To Which Country?

Answer 2: China

Q3: An American Actress Married Which Member Of The British Royal Family In 2018?

Answer 3: Prince Harry

Q4: Who Was Born As Dhondu Pant And Led The Rebelion At Cawnpore In The 1857 Uprising?

Answer 4: Nana Sahib

Q5: Who Designed And Patented The World’s First Ballpoint Pen In 1888?

Answer 5: John Jacob Loud


27 August 2020 Answers

Q1: Spanish Goalkeeper David De Gea Plays For Which Of These Teams?

Answer 1: Manchester United

Q2: Who Among These Is The Duaghter Of The Legendary Cricketer M. A. Pataudi?

Answer 2: Soha Ali Khan

Q3: Who Holds The Women’s Record Of The Best Bowling Figures In A Test Innings?

Answer 3: Neetu David

Q4: British Expat, Barry Jason Is Credited With The Creation Of What On Frozen Lake Harku?

Answer 4: Ice Cricket

Q5: Who Holds The Record Of Serving As Captain In The Most Number Of Test Matches?

Answer 5: Graeme Smith

26 August 2020 Answers

Q1: In Whose Debut Film Did Salman Khan Sing The Hit Song ‘Main Hoon Hero Tera’?

Answer 1: Sooraj Pancholi

Q2: Heyy Babyy Was The First Hindi Film To Be Released In The Format.

Answer 2: Blu Ray Disc

Q3: Which Popular Cartoon Series Was Created By William Hanna And Joseph Barbera?

Answer 3: Tom And Jerry

Q4: Which Of These Alia Bhatt Films Has Not Been Directed By A Female Director?

Answer 4: 2 States

Q5: Which Of These Films Was Nominated In The 2018 Academy Award For Best Picture?

Answer 5: Black Panther



25 August 2020 Answers

Q1: Which Of These Shares Its Name With A National – Level Engineering Exam ?

Answer 1: GATE

Q2: According To Dr. APJ Kalam , Which King Was The First To Use A Battle Rocket ?

Answer 2: Tipu Sultan

Q3: Played By Annapurna Devi , Which String Instrument Is Also Known As ‘ Bass Sitar ?

Answer 3: Surbahar

Q4: In Hindu Mythology , Who Did Balarama Want Her Sister Subhadra To Marry ?

Answer 4: Duryodhana

Q5: The Pheomelanin Pigment Is Responsible For Which Of These Colours Of The Hair ?

Answer 5: Red



24 August 2020 Answers

Q1: Which Football Ground In Kolkata Is Known As Vivekananda Yuba Bharati Krirangan?

Answer 1: Salt Lake Stadium

Q2: Anil Kumle Was Recently Appointed As The Head Coach Of Which IPL Team?

Answer 2: Kings XI Punjab

Q3: Who Is The Fastest Indian Wicketkeeper To Claim 50 Dismissals In Test Cricket?

Answer 3: Rishabh Pant

Q4: Who Among These Has Never Scored A Century In A Twenty20 International Match?

Answer 4: Virat Kohli

Q5: Which Was The First Summer Olympics In Which All Countries Sent A Female Athlete?

Answer 5: London (2012)



23 August 2020 Answers

Q1:____Man Is A Recent Film Starring Will Smith As An Aging Government Assassin.

Answer 1: Gemini

Q2: Whose Character Was The First To Die On Screen In The Film Avengers: Infinity War?

Answer 2: Loki

Q3: Goal 2 Is A Film About A Footballer Who Wins The Champions League Playing For

Answer 3: Real Madrid 

Q4: Which Pakistani Singer Made Her Bollywood Singing Debut With The Movie Pink ?

Answer 4: Qurat – Ul – Ain Balouch

Q5: 5/5 Which Of These Films Was Directed By The Legendary Hrishikesh Mukherjee ?

Answer 5: Namak Haram



22 August 2020 Answers

Q1: Which Indian Political Leader Was The Founder Of The Bahujan Samaj Party ?

Answer 1: Kanshi Ram

Q2: The Series Of Arab Spring Protests Began From Which Country ?

Answer 2: Tunisia

Q3: Which Of These Is Not One Of The 5 Original Ingredients Of A ‘ Punch ‘ ?

Answer 3: Milk

Q4: Which Of These Planets Is Not One Of The Two Ice Giants In The Solar System ?

Answer 4: Saturn 

Q5: Who Is The First Nobel Laureate Ever To Reach The Age Of 100 ?

Answer 5: Rita Levi Montalcini



21 August 2020 Answers

Q1: Which Of These Sports Does Not Stop When It Starts Raining ?

Answer 1: Football

Q2: Who Bowled The Super Over For England In The 2019 ICC World Cup Final ?

Answer 2: Jofra Archer

Q3: Nicknamed Dhing Express , Who Is The Sports Ambassador Of Assam ?

Answer 3: Hima Das

Q4: Which Team Won The 2019 UEFA Super Cup In Istanbul By Defeating Chelsea ?

Answer 4: Liverpool

Q5: The Current Jersey Sponsor Of The Indian Cricket Team Is A

Answer 5: Learning App



20 August 2020 Answers

Q1: Disha Patani Had A Cameo In Which Salman Khan Film Directed By Ali Abbas Zafar?

Answer 1: Bharat

Q2: The Film Madras Café Is Based On The Assassination Of Which PM Of India?

Answer 2: Rajiv Gandhi

Q3: A Film Made By Who Among These Was Never Submitted As India’s Entry To The Oscar Awards?

Answer 3: Aparna Sen

Q4: Naseeruddin Shah Has NOT Won A National Award For Which Of These Films?

Answer 4: A Wednesday 

Q5: The 2019 Film ‘Joker’ Has Been Directed By The Director Of Which Film Series?

Answer 5: The Hangover


19 August 2020 Answers

Q1: Which Cricketer Is Married To The Lead Actress Of The Film ‘ Dil Diya Hai ‘ ?

Answer 1: Harbhajan Singh

Q2: Often Depicted With A Blacksmith’s Hammer , Who Is The Roman God Of Fire ?

Answer 2: Vulcan

Q3: The Magical Double Bass Is The First Novel In Which Series Of Novels Set In Russia ?

Answer 3: Tanya Grotter

Q4: How Is The Jewish Actress ‘ Ruby Myers ‘ Better Known To Us From Indian Cinema ?

Answer 4: Sulochana

Q5: The Scientist Who Developed The Modern Classification System Of Blood Groups Was

Answer 5: Austrian


18 August 2020 Answers

Q1: Is The First Indian To Win A Badminton World Championship Gold Medal.

Answer 1: PV Sindhu

Q2: Which Of These Is A Lifestyle Brand Launched By MS Dhoni ?

Answer 2: Seven

Q3: Who Among These Took A Hattrick In This Year’s ICC World Cup ?

Answer 3: Mohammed Shami

Q4:Which Sport Is Excluded From The Commonwealth Games ( CWG ) 2022 ?

Answer 4: Shooting

Q5: Nepal’s Gaurika Singh , The Youngest Olympian In 2016 , Is Associated With Which Sport ?

Answer 5: Swimming


17 August 2020 Answers

Q1: ‘ S 2nd Film The Upcoming Film Marjaavaan Will Be In Bollywood .

Answer 1: Tara Sutaria

Q2: The 2019 Hollywood Film Joker Is Based In Which Of These Fictional Cities ?

Answer 2: Gotham

Q3: The Amazon Prime Series Mirzapur And Inside Edge Have Both Been Produced By

Answer 3: Excel Entertainment

Q4: For Which Of These Songs Did American Rapper Eminem Win An Academy Award ?

Answer 4: Lose Yourself

Q5: Which Of These Disney Cartoon Characters Is Not Based On A Book ?

Answer 5: Goofy


16 August 2020 Answers

Question 1. How do we know Malaysia’s Bandung and South Africa’s Bombay Crush in India?

Answer : Falooda.

Question 2. Which college served as the shooting location for the film Chhichhore?

Answer : IIT Bombay.

Question 3. Who among these is a right arm off spin bowler?

Answer : Ravichandran Ashwin.

Question 4. To hunt which animal was the dog species dachshund originally bred?

Answer : Badger.

Question 5. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, Visva Parichay to whom?

Answer : Satyendranath Bose.

FLIPKART DAILY TRIVIA DETAILS

Quiz Prize:

Gems, Gifts & Vouchers

Total Prizes:

Unlimited Prizes

Available On:

Flipkart App Only

Based On:

General knowledge

Period:

Everyday

Winner Announcement:

After 15 Days



Post a Comment

0 Comments